0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Aesthetic Whey Aardbei 1800gr

Aesthetic Whey is speciaal ontwikkeld voor en door krachtsporters die hun lichaam willen bouwen en om zware trainingen optimaal te ondersteunen.

€ 54,90
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 
Aesthetic Whey combineert hoge kwaliteit whey met pure creatine om het lichaam direct aan te vullen en extra zink voor optimale ondersteuning bij proteïne synthese.

Aesthetic Whey van SynTech raden we aan bij zware trainingen om herstel te optimaliseren en spierontwikkeling te bevorderen.

Sport je veel en vaak? Wil je optimaal herstellen? Wil je spieren opbouwen? Dan raden we van Healthindustries Aesthetic Whey graag aan.
Onze vaste groep sporters geven al jaren de Aesthetic Whey het volle vertrouwen omdat het simpelweg goed werkt.

Wat maakt Aesthetic Whey zo bijzonder?
Aesthetic Whey combineert de belangrijkste schakels samen,

Creatine is heel belangrijk bij krachttrainingen omdat creatine verbonden is aan de energie stofwisseling van de spieren. Aesthetic Whey bevat creatine om de depots van de spieren te ondersteunen en zo nodig aan te vullen direct na een krachttraining.

Aesthetic Whey bevat dus ook in elke scoop proteïne extra Zink. Zink is één van de belangrijkste mineralen die in verband worden gebracht met optimale proteïne synthese. De zink in Aesthetic Whey ondersteund tevens een evenwichtig metabolisme van vetzuren en koolhydraten. Daarnaast is de zink in Aesthetic Whey toegevoegd om ondersteuning te bieden voor normale testosteronwaarden in het bloed en helpt de cellen mee te beschermen tegen oxidatieve stress.

Aesthetic Whey is van zeer hoge whey kwaliteit, smaakt heerlijk en lost makkelijk op.

De Whey is licht verteerbaar en wordt snel door het lichaam opgenomen en is daarom het meest doeltreffend bij gebruik ‘s morgens voor het ontbijt en onmiddellijk na de training.

Aesthetic Whey is zeer geschikt voor:
• Elke krachtsporter
• Ter ondersteuning bij spieropbouw
• Sneller herstel na intensief sporten

Een zak Aesthetic Whey bevat 1800gr.
De actieve ingrediënten van Aesthetic Whey per dagelijkse serving (2 x 30g):
• 43g Weiproteïnen Concentraat (WPC) – dit WPC wordt verkregen via ultrafiltratie op lage temperatuur (CFM). De fabricagemethode beschermt de proteïnestructuur tegen de warmte. De formule bevat peptiden met een zeer laag, laag, middelgroot en groot moleculair gewicht. Verder bestaat WPC uit korte en lange keten aminozuren, allemaal samengebracht via een selectieve hydrolisatie.
• 4.5g Creatine Monohydraat - creatine bevordert de fysieke prestaties tijdens korte opeenvolgende en intense oefeningen, zoals gewichtstraining.
• 22,5mg Zink - zink ondersteunt de normale testosteronwaarden in het bloed.
• Slechts 3,8g Koolhydraten
• 9,8g BCAAs en 7.5g Glutamine

Koop Aesthetic Whey bij Healthindustries Arnhem en je haalt een top Whey product in huis die ook nog eens echt lekker is

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Over ons

HealthIndustries.nl is de webwinkel van HealthIndustries Arnhem. Al jaren helpen we onze klanten met advies en goede producten. De producten die we hier online aanbieden zijn producten waar we achterstaan en vaak al jaren mee werken. Bij ons kun je vertrouwd bestellen. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW