0
Winkelwagen
€ 0,00
SynTech | SynTech Pré Workout |

Aestr-X™ Tropical

Aestr-X™ Tropical
Aestr-X™ Tropical

Ervaar zelf het positieve effect van Aestrx op je workout! Koop Aestrx van Syntech nu online of kom langs in onze HealthIndustries winkel.

€ 35,90
€ 34,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Aestrx van Syntech Nutrition is een top product onder de premium pre-workout merken.

Wanneer je veel van jezelf geeft tijdens je training is Aestr-X je partner die je de positieve energie geeft om er een top workout van te maken.
Aestr-X van SynTech is speciaal samengesteld om de mind & body connectie optimaal te laten verlopen.

Kracht, focus, spiervolume en uithoudingsvermogen zijn synoniem voor Aestrx. Top ingredienten zoals, Citruline Malaat extra Beta-Alanine, L-arginine plus Guarana maken Aestrx tot een effectieve pre workout die geen gelijke kent.

Combineer Aestr-X met CreaTrona en SynChronize voor de beste resultaten op het gebied van kracht, energie en spieropbouw.

Kijk bij Supplementen Stacks voor samengestelde sets die je vooruit brengen! Voor advies in gebruik van Aestr-X in combinatie met andere producten en voeding ben je van harte welkom in onze Healthindustries Arnhem.

Alle bundels met dit artikel:

10% Korting

Op de accessoires

€ 68,80

€ 64,51

Bestellen

Over ons

HealthIndustries.nl is de webwinkel van HealthIndustries Arnhem. Al jaren helpen we onze klanten met advies en goede producten. De producten die we hier online aanbieden zijn producten waar we achterstaan en vaak al jaren mee werken. Bij ons kun je vertrouwd bestellen. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW