0
Winkelwagen
€ 0,00
Alka Druppels | Alka Greens |

Alka® Greens

Alka® Greens
Alka® Greens

Alka Greens is een prachtige mix van verschillende groensoorten zoals tarwegras, gerstegras Chlorella en Spirulina.

€ 39,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

We verkopen Alka Greens al jaren met veel succes omdat we merken dat onze klanten er zeer tevreden mee zijn.

Alka Greens is een mooie toevoeging om gezond te leven of om te starten met een gezonde levensstijl.

Alka Vitea heeft met Alkagreens een zeer uitgebreide, geavanceerde en doeltreffende mix gemaakt van al het goede wat moeder natuur te bieden heeft. De consumptie van groente, fruit en bladgroenrijke kiemen is van essentieel belang om de voorraad basische voedingsstoffen, natuurlijke vitaminen, vezels en enzymen in het lichaam op peil te houden.

Het dagelijks eten van groenten, fruit en bladgroenrijke kiemen moet het lichaam licht basisch houden en levert de lichaamscellen een schat aan energie. Maar tegenwoordig lukt het nog maar weinig mensen om dagelijks voldoende porties groente en fruit binnen te krijgen. Dit terwijl het aandeel verzurend voedsel in ons voedingspatroon in rap tempo toeneemt.

Daarbij leidt de minerale uitputting van de grond door de intensieve landbouw nog tot verdere verschraling van de broodnodige nutriënten in onze voeding.

Alka® Greens is een uitgebreid hoogwaardig voedingssupplement, dat uw lichaam dagelijks voedt met een weldadige hoeveelheid essentiële voedingstoffen. Kom bij ons in de winkel voor meer informatie over Greens en Alka Greens.

Bij Healthindustries hebben we de kennis en know how om u te helpen in een keuze w.b.t. Alka producten.

Inhoud
: 60gram
Inhoud Type
: mg
Aantal Type
: Stuks

Over ons

HealthIndustries.nl is de webwinkel van HealthIndustries Arnhem. Al jaren helpen we onze klanten met advies en goede producten. De producten die we hier online aanbieden zijn producten waar we achterstaan en vaak al jaren mee werken. Bij ons kun je vertrouwd bestellen. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW