0
Winkelwagen
€ 0,00
SynTech | SynTech BCAA |

BCAA & Glutamine Orange

BCAA & Glutamine Orange
BCAA & Glutamine Orange

BCAA zonder suiker, zonder fillers en aminospiking! BCAA van SynTech is puur en hoog geconcentreerd waardoor het optimaal je spieren ondersteund bij het sporten.

Vandaag besteld is vandaag verzonden

2 werkdagen

€ 32,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

BCAA & Glutamine van SynTech is kwalitatief hoogwaardig.
BCAA wordt gebruikt om je spieren te beschermen tegen afbraak, maar ook om je spierherstel te bevorderen.

SynTech werkt met pure en zuivere ingredienten waardoor de BCAA van SynTech efficient en doelgericht werkt voor elke sporter. Of je een duusrporter, vechtsporter krachtsporter of mee doet aan de vierdaagse, BCAA van SynTech gebruik je om je spieren optimaal te ondersteunen.

Bij HealthIndustries Arnhem raden wij duursporters en sporters die veel zweten de BCAA aan in combinatie met Isotone drank.

Voor sporters die een snelle stofwisseling hebben (ectomorph/mesomorph), raden wij de ProXtend aan van SynTech.

Koop BCAA & Glutamine van SynTech bij Healthindustries online of in onze voedingsupplemneten winkel in Arnhem. Voor advies kun je latijd langs komen in onze Healthindustries winkel.

Over ons

HealthIndustries.nl is de webwinkel van HealthIndustries Arnhem. Al jaren helpen we onze klanten met advies en goede producten. De producten die we hier online aanbieden zijn producten waar we achterstaan en vaak al jaren mee werken. Bij ons kun je vertrouwd bestellen. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW