0
Winkelwagen
€ 0,00
Caffeine 200mg

Pure Caffeine 200mg gebonden aan Calcium voor een stabiele afgifte.

€ 12,50
€ 11,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Deze Caffeine zit in een breek tablet van 200mg. de Caffeine is dus makkelijk doseerbaar doordat je zelf kan bepalen welke hoeveelheid caffeine je wil gebruiken over een bepaald tijdsvlak.

Bij onze voedingsupplementen winkel in Arnhem raden we kleinere hoeveelheden verdeeld over een langer tijdsvlak. Dan gebruik je de Caffeine voor bijvoorbeeld duursport of concentratie vermogen.

Bij Healthindustries Arnhem raden we een hogere dosering aan als Pré workout ad 1 tablet 20 minuten voor het sporten. gebruik je nog een ander Caffeine houdend product? Let dan op dat je niet meer dan 250mg per training gerbuikt. Zorg er altijd voor dat je eerst je eigen tolerantie bepaald door altijd te starten met een lage dosering.

Mensen met hartklachten en/of medicatie, zwangerschap en kinderen benden de 18 jaar raden we aan om geen Caffeine te gebruiken alvorens een arts te raadplegen.

Alle bundels met dit artikel:

54% Korting

Op de accessoires

€ 25,00

€ 17,25

Bestellen

Over ons

HealthIndustries.nl is de webwinkel van HealthIndustries Arnhem. Al jaren helpen we onze klanten met advies en goede producten. De producten die we hier online aanbieden zijn producten waar we achterstaan en vaak al jaren mee werken. Bij ons kun je vertrouwd bestellen. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW