0
Winkelwagen
€ 0,00
SynTech | SynTech Creatine |

Creatine Creapure® SynTech™

Creatine Creapure® SynTech™
Creatine Creapure® SynTech™

Creatine Creapure® van Syntech verhoogt de fysieke prestatie bij opeenvolgende explosieve bewegingen van korte, high intensity oefeningen. Daarom is Creatine van syntech uitermate geschikt voor fitnes

€ 25,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Creatine Creapure van Syntech Elite Series is de zuiverste vorm van creatine die voldoet aan de hoogste Syntech standaard.

Wil je toch het allerbeste dan is de Creatine Creapure van de Elite series het beste en  extra gecertificeerd.

Hoe werkt Creatine? Creatine is een lichaamseigen stof die zich in elke menselijke cel bevindt. Het functioneert als een energie opslagplaats. In het lichaam wordt creatine gesynthetiseerd uit de aminozuren glycine, arginine en methionine.

Alle lichaamscellen gebruiken adenosine trifosfaat (ATP) als energiebron. Wanneer een cel energie nodig heeft, wordt er één fosfaat van ATP gesplitst. Bij dit proces komt energie vrij en zet de “high-energy” ATP om in “low-energy” adenosine difosfaat (ADP). Het fosfaat dat gesplitst werd, verbindt zich met creatine waardoor er creatinefosfaat (CP) ontstaat. Creatinefosfaat geeft het fosfaat weer vrij aan de ADP, en dit proces “laadt” de ADP weer “op”, waardoor het weer ATP wordt.

Dus met behulp van de energie opslagplaats creatinefosfaat, is het mogelijk om continue ATP te regenereren. Creatinefosfaat niveaus en de regeneratie van ATP spelen een sleutelrol wanneer het lichaam intensieve en herhalende inspanningen moet leveren.

Over ons

HealthIndustries.nl is de webwinkel van HealthIndustries Arnhem. Al jaren helpen we onze klanten met advies en goede producten. De producten die we hier online aanbieden zijn producten waar we achterstaan en vaak al jaren mee werken. Bij ons kun je vertrouwd bestellen. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW