0
Winkelwagen
€ 0,00
SynTech | SynTech Creatine |

Double Buffered Creatine SynTech™

Double Buffered Creatine SynTech™
Double Buffered Creatine SynTech™

Deze gebufferde Creatine is extra sterk om je training naar het hoogste niveau te brengen. Creatrona is geschikt voor elke sporter man of vrouw en houd geen onderhuids vocht vast.

€ 29,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Crea-Trona Double Buffered SynTech™

Crea-Trona® van Syntech is dubbel gebufferde Creapure® creatine.
Het wordt geproduceerd bij het toonaangevende Duitse bedrijf AlzChem, waar tevens de befaamde Creapure® creatine wordt gemaakt.

Syntech werkt al jaren met Creapure uit Duitsland (duitse creatine). Crea-Trona® van Syntech wordt verkregen door aan Creapure® een dubbele buffer toe te voegen, die bestaat uit natriumcarbonaat en natriumbicarbonaat, twee natuurlijke mineralen. Hierdoor ontstaat een alkalische pH-waarde (zuurtegraad) tussen 8 en 12.

Crea-Trona® is veel efficiënter dan andere creatines, ook efficiënter dan die met een alkalische pH-buffer (namelijk de kre-alkalynes), omdat die dubbele buffer voorkomt dat de pH-waarde in de spieren snel daalt gedurende training. Dit leidt tot een grotere trainingscapaciteit. Ook zorgt dit voor een sneller herstel van de oorspronkelijke pH-waarde na de training.
Met CreaTrona blijkt dat gunstige pH-waarde niet alleen langer aanhoudt, maar ook stabieler is en dus een betere opname heeft. Die stabielere pH-neutrale omgeving zorgt niet alleen voor een betere opname (dus minder omzetting naar creatinine), maar werkt ook als een efficiënte melkzuurbuffer wat leidt tot betere sportieve prestaties.

Aangezien de opname door de spieren maximaal is met een minimale omzetting tot creatinine, hoeft er maar 3g Crea-Trona®per dag genomen te worden om een optimale werking te bekomen.

Wat zijn samengevat de voordelen van Crea-Trona® Double Buffered Creatine voor atleten?
-Crea-Trona® werkt onmiddellijk vanaf de eerste dosering.
-Er is geen oplaadfase nodig!
-Crea-Trona® verhoogt de explosiviteit en kracht.
-Crea-Trona® is de ultieme melkzuurbuffer.
-Het neutraliseert het melkzuur het langst en het best zoals hierboven beschreven wordt. Hierdoor kan je langer trainen en je uithoudingsvermogen wordt beter.

Vandaar dat Crea-Trona®geschikt is voor zowel kracht- als duursporters. Met Crea-Trona® ondervind je geen neveneffecten meer, maar enkel de voordelen van creatine!

Van creatine monohydraat was gekend dat het atleten kon dehydrateren en blessuregevoelig maken bij onvoldoende drinken. Met Crea-Trona® is vochtretentie verleden tijd. 

Koop jou pot dubbel gebufferde creatine in onze suplementenm winkel in Arnhem of online in onze webshop.
Combineer de dubbel gebufferde creatine met Aestrx pre workout of met de SynTsize Pump voor maximale resultaten.

Over ons

HealthIndustries.nl is de webwinkel van HealthIndustries Arnhem. Al jaren helpen we onze klanten met advies en goede producten. De producten die we hier online aanbieden zijn producten waar we achterstaan en vaak al jaren mee werken. Bij ons kun je vertrouwd bestellen. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW