0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Solgar®

Solgar®  vitamine is een zeer hoogwaardig merk op het gebied van vitaminen en mineralen en kruiden. Bij Healthindustries in Arnhem zijn we al 17 jaar gespecialiseerd in Solgar®. Solgar® is een Amerikaans vitamine merk die staat voor kwaliteit, zuiverheid en duurzaamheid. Solgar® verpakt 90% van al haar producten in donker glas en in vitamine producten van Solgar® zijn vrij van suiker, GMO, zuivel en gluten. De Solgar® kruiden, Solgar® vitamines, Solgar® mineralen en aminozuren worden gemaakt van de beste en met de meest hoogwaardige grondstoffen. Daarnaast fabriceert Solgar onder optimale gecontroleerde omstandigheden (GMP) in hun eigen productiefaciliteit. 
Healthindustries heeft het grootste assortiment Solgar® in Arnhem. We krijgen uit heel Gelderland klanten die bij ons komen voor hun Solgar® producten en advies. Maak kennis met onze service en toewijding op het gebied van advies en aftersales bij Solgar® van Healthindustries Arnhem.
 


Over ons

HealthIndustries.nl is de webwinkel van HealthIndustries Arnhem. Al jaren helpen we onze klanten met advies en goede producten. De producten die we hier online aanbieden zijn producten waar we achterstaan en vaak al jaren mee werken. Bij ons kun je vertrouwd bestellen. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW