0
0
Winkelwagen
€ 0,00
SynTech™ | SynTech™ Pré Workout |

SynNOvator Beta+

SynNOvator Beta+
SynNOvator Beta+

SynNOvator Beta+ is door zijn specifieke samenstelling zeer goed voor duur en krachtsporters. Synnovator is zeer gericht op kracht en uithoudingsvermogen waardoor Synnovator de juiste partner is bij a

Vandaag besteld is vandaag verzonden

2 werkdagen

€ 52,90
€ 49,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

SynNOvator Beta+ is door zijn specifieke samenstelling een ideaal supplement voor zowel duur- als krachtsporters. In Arnhem hebben we ook ervaring met Synnovator Beta van SynTech. Synnovator Beta geeft spiervolume en energie terwijl je verzuring wordt uitgesteld! SynTech heeft Synnovator samengesteld met de volgende doelen: minder verzuring bij duursporters voor een en een verbeterd uithoudingsvermogen. Explosieve kracht en piekkracht op het einde van een langdurige inspanning stimuleren, evenals een toename betrachten in trainingscapaciteit en energie. Bij de krachtsporter een betere pomp, sneller herstel, betere doorbloeding naar de spieren en een verbeterd spieruithoudings-vermogen. SynNOvator Beta+ bestaat in gemakkelijk door te slikken capsules.

Over ons

HealthIndustries.nl is de webwinkel van HealthIndustries Arnhem. Al jaren helpen we onze klanten met advies en goede producten. De producten die we hier online aanbieden zijn producten waar we achterstaan en vaak al jaren mee werken. Bij ons kun je vertrouwd bestellen. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW