0
Winkelwagen
€ 0,00
SynTech | SynTech Pré Workout |

SynOxy Boost

SynOxy Boost
SynOxy Boost

SynOxy Boost is eenvoudige maar zeer doeltreffende pré wolkout van SynTech. Synoxy Boost is super geconcentreerd om je workout 100% te ondersteunen.

€ 38,90
€ 36,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Bij Healthindustries Arnhem adviseren we deze pre workout van Syntech vooral wanneer je een breedspectrum wil hebben zonder de zwaar oppeppende werking maar met goede focus, snelheid en spierkracht.

Synoxy Boost smaakt voortreffelijk en mixt goed en doet wat een pre workout behoort te doen en dat is je training naar een hoger niveau boosten. Combineer Synoxy met Creatrona voor nog betere resultaten!

Syntech is met Synoxy boost ongeëvenaard op het gebied van kwaliteit en degelijkheid. SynOxy Boost bevat een combinatie van Citrulline Malaat en Vinitrox™. Deze combinatie zorgt voor een optimaal effect.

De formule van SynOxy Boost is aangevuld met cafeïne, beta-alanine en creatine. Verhoog je prestaties bij opeenvolgende spurts van korte en intensieve oefeningen.

Over ons

HealthIndustries.nl is de webwinkel van HealthIndustries Arnhem. Al jaren helpen we onze klanten met advies en goede producten. De producten die we hier online aanbieden zijn producten waar we achterstaan en vaak al jaren mee werken. Bij ons kun je vertrouwd bestellen. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW