0
Winkelwagen
€ 0,00
SynTech | SynTech Pré Workout |

SynTsize Pump Fruitpunch

SynTsize Pump Fruitpunch
SynTsize Pump Fruitpunch

SynTsize Pump is “the best of the best”. Een pre workout van SynTech die zijn gelijke niet kent. SynTsizepump geeft een volle serving size van 20 gram met alleen maar top ingrediënten die je spieren

Vandaag besteld is vandaag verzonden

2 werkdagen

€ 56,90
€ 54,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

SynTsize Pump is naast AestrX bij HealthIndustries het meeste effectieve product op het gebied van het boosten van een optimale training.

SynTsize Pump heeft de volgende mix van super ingrediënten zoals verschillende Nitric oxide boosters gekoppeld aan creatine voor de ATP in de spieren maar ook BCAA voor de energie en bescherming, Beta-alanine om het uithoudings vermogen te optimaliseren gecombineerd met een energy en mental focus blend speciaal samengesteld door SynTech Elite series.

SynTech is een merk dat alleen betrouwbare en schone producten brengt die vooral bestaan uit natuurlijke ingrediënten.

SynTsize pump is echt een elite product omdat SynTech naast kwaliteits ingrediënten ook een grotere serving size heeft t.o.v. sommige Amerikaanse en Nederlandse pre workouts die vooral gestoeld zijn op inferieure ingrediënten die vooral teveel cafeïne bevatten. SynTsize Pump is bij ons verkrijgbaar in de supplementen winkel in Arnhem of je kunt jou po SyntSizePump bestellen via onze website HealthIndustries.nl

Over ons

HealthIndustries.nl is de webwinkel van HealthIndustries Arnhem. Al jaren helpen we onze klanten met advies en goede producten. De producten die we hier online aanbieden zijn producten waar we achterstaan en vaak al jaren mee werken. Bij ons kun je vertrouwd bestellen. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW