0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Vivo Life Magic Coffee

Magische premium Koffie met Lion's Mane voor Optimale focus!

€ 19,99
€ 17,99
Prijs per stuk

 

Plus- en minpunten:
product pro icon
100% Biologische Koffie
product pro icon
100% Glutenvrij
product pro icon
Met Lion's Mane
product pro icon
Vegan🌱
product min icon
Bevat Caffeine
Op verlanglijst
 


Vivo Life Coffee is standaard verrijkt met Lion’s Mane Mushroom (paddenstoel) die in de Chinese geneeskunde gebruikt wordt om de gezondheid van je hersenen te bevorderen en helderheid te creëren.

Drink een lekker kopje Magic Coffee met dat stukje extra voor je lichaam en geest.

Lion’s Mane wordt in bepaalde literatuur aangehaald als een stimulant van neurogenese (geboorte van nieuwe zenuwcellen). Drink Magic Coffee in de ochtend of in het begin van de middag om je lichaam en geest te verwennen. Magic Ground Coffee met Lion’s Mane geeft je helderheid en focus en een heerlijke volle natuurlijke Koffie.

Bestel jouw Vivo Life Coffee bij ons Online. Alle Vivo Life producten versturen we uit onze winkel in Nederland zodat je een snelle levering krijgt van jouw Magic coffee.

Hoe wordt Magic Coffee gemaakt?
Het Vivo Life proces Van Koffieboon naar jou Mok Magic Coffee:
De Coffee van Vivo Life begint haar leven in het hooggebergte van Ethiopië waar de Koffiebonen worden geteeld op plantages van lokale families in een coöperatie op grote hoogte door Ambachtelijke koffieboeren.
Vivo Life staat voor een duurzame koffieproductie die voor mens en planeet verantwoord is (Fairtrade/Biologisch).
De koffie bonen van de Magic Lion’s Mane Coffee worden met de hand geoogst, gewassen en door de zon gedroogd voor een optimale smaak beleving.
De Magic Coffee beans(bonen) worden geroosterd en gemalen in kleine hoeveelheden in Engeland.
The Vivo Life gemalen koffiebonen worden gemixt met 500mg pure Lion’s Mane Mushroom extract per serving om jou “Brain Health” optimaal te ondersteunen.

☑️Elka zakje Vivo Life Magic Coffee is getest op toxinen om jou een zuiver product aan te bieden in Milieuvriendelijk composteerbare verpakking.

Bestel Magic Coffee Online bij HealthIndustries en we sturen je bestelling dezelfde dag vanuit onze Nederlandse Shop de bestelling naar je op of kom gezellig naar onze winkel voor advies over Lion’s Mane en Magic Coffee.

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Over ons

HealthIndustries.nl is de webwinkel van HealthIndustries Arnhem. Al jaren helpen we onze klanten met advies en goede producten. De producten die we hier online aanbieden zijn producten waar we achterstaan en vaak al jaren mee werken. Bij ons kun je vertrouwd bestellen. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW