0
0
Winkelwagen
€ 0,00
SynTech™ | SynTech™ Eiwitten |

Vivo Life Protein Shaker

Vivo Life Protein Shaker

Protein Shaker van Vivo Life High Grade Stainless Steel

€ 17,79
€ 13,69
Prijs per stuk

 

Op verlanglijst
 


Vivo Life ProteïneShaker
High Grade 304 Stainless Steel

De Protein shaker van Vivo Life voldoet aan de hoogste eisen die je kan stellen aan een Shakebeker. Dit is een shaker die je lang en veilig kan gebruiken en die gemaakt is van de beste materialen van de hoogste kwaliteit. Vivo Life Proteïn Shaker is vaatwasser bestendig, bij elke verkochte Shaker van Vivo Life wordt een boom geplant en de Shaker is dusdanig gemaakt dat die lang mee kan in je tas zodat de belasting op het Milieu minimaal is in vergelijking met plastic Shakebekers.

Bestel jouw Vivo Life Shaker bij Healthindustries Arnhem Online. Alle Vivo Life producten versturen we uit onze winkel in Nederland zodat je een snelle levering krijgt van jouw Vivo Stainless Shaker 


Wat zijn de belangrijkste punten van de Vivo Life Proteïneshaker?
-De Vivo Life Proteïn Shaker is gemaakt van de hoogste kwaliteit Roestvrij staal.
-De Vivo Life Proteïn Shaker is 100% vrij van BPA/BPS
-De Vivo Life Proteïn Shaker is 100% vrij van Phtalate
-De Vivo Life Proteïn Shaker met 1 jaar garantie!


Bestel Vivo Life Shaker Online bij HealthIndustries en we sturen je bestelling dezelfde dag naar je op of kom naar onze winkel voor advies over Vivo Life producten. 

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Over ons

HealthIndustries.nl is de webwinkel van HealthIndustries Arnhem. Al jaren helpen we onze klanten met advies en goede producten. De producten die we hier online aanbieden zijn producten waar we achterstaan en vaak al jaren mee werken. Bij ons kun je vertrouwd bestellen. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW