0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Vivo Life THRIVE Blueberry 112 gram
Vivo Life THRIVE Blueberry 112 gram

Multi-nutriënten uit natuurlijke bronnen met Lion's Mane

€ 26,95
€ 24,95
Prijs per stuk

 

Op verlanglijst
 

Vivo Life Thrive
Plant Based Multinutriënt Complex


🌱Plantbased mix van Vitaminen, Mineralen, Probiotica, Fruit soorten, Greens om je lichaam en geest optimaal te ondersteunen.

5 redenen waarom THRIVE goed voor jouw is:
☑️Vivo Life Thrive met B12 voor je energy levels en Immuunsysteem
☑️Vivo Life Thrive bevat Vitamine D voor gezonde botten en je weerstand
☑️Vivo Life Thrive met Gotu Kola en Lion’s Mane voor optimale Brainpower
☑️Vivo Life Thrive bevat Curcuma 
☑️Vivo Life Thrive met Probiotica voor maag en darmen.

Bestel jouw Vivo Life Thrive Online of kom naar onze Supplementen winkel in Arnhem voor meer advies over Vivo Thrive en Vegan geschikte Vitamine producten.

De Basis van Vivo Life Thrive:

Camu Camu:
Wat dacht je van Vitamine C uit Camu Camu? Camu Camu bevat meer Vitamine C dan welke andere fruit soorten dan ook. Daarnaast bevat Camu Camu ook Manganese, Kalium en Coper. Thrive gebruikt Camu Camu om jou in je portie vitamine C te voorzien! 
  
Broccoli, Kool en Spinazie:
Deze groenten zorgen ervoor dat Vivo Thrive een goede bron bevat van Vitamine K2 en Vitamine K1 samen met ijzer en Folium en Magnesium. 

Tulsi (Holy Basil-Heilige Basilicum):
Wordt al duizenden jaren in de Ayurveda gebruikt. Tulsi-extract wordt beschouwd als een adaptogeen en een bron van Vitamine A, Calcium, Zinc en ijzer. In de Ayurveda wordt Holy Basil Leaf gebruikt om Symptomen te verzachten van angst en stress en om een gezonde stress reactie te ondersteunen. Een

Korstmos (Lichen):
Thrive gebruikt Korstmos om het feit dat het de beste vorm van Vitamine D3 is die je uit niet dierlijke bronnen kan putten. De D3 Cholecaliferol is een goed biologische beschikbare variant van Vitamine D.

Vitamine B12:
Vivo Life heeft Vitamine B12 toegevoegd aan Thriveom de Veganist en Sporter goed te onderssteunen in een wereld waar we steeds meer berichten horen over de uitputting van de aarde waardoor bepaalde nutriënten minder in de bodem aanwezig zitten.

Lion’s Mane Mushroom:
Bij Vivo Life zijn ze lyrisch over Lion’s Mane Mushroom en we zijn het zeker met ze eens. Al duizenden jaren wordt Lion’s Mane in China gebruikt om zijn Brainpower boosting eigenschappen. Er zijn onderzoeken die positief gestemd zijn over de eigenschappen van Lion’s Mane die erop duiden dat Lion’s Mane effect kan hebben op het proces Neurogenesis, daar zal nog vervolgonderzoek op moeten komen. Het is al veel langer bekend in de westerse wereld dat Paddenstoelen (Mushrooms) positieve effecten kunnen hebben op gezondheids gebied.

Gotu Kola:
Een kruid die traditioneel vaak gebruikt wordt om de bloedcirculatie te ondersteunen en daardoor gezien wordt als een positieven bijdrage aan concentratie en geheugen.Vivo Life kiest ervoor om Gotu Kola als extra toevoeging te kiezen in Thrive zodat het niet alleen op Vitamines en Mineralen gericht is maar ook op het gebied van kruiden is Vivo Life voor het optimaliseren. 

Curcuma, Geelwortel, Temoe Lawak:
Vivo Lifekiest voor een Curuma extract met hoge potentie en wordt veel gebruikt als een natuurlijk ontstekings remmer. Curcuma wordt ook ingezet om te ontgiften.

Gekiemde Boekweit:
Is een Bron van B Vitamines, ijzer en Magnesium. Vivo Life kiest voor de gekiemde Boekweit (Sprouted Buckweat) zodat het makkelijker beter wordt verwerkt door het lichaam waardoor het potentieel van Boekweit tot haar recht komt.

Allergenen: Vivo Life Thrive kan sporen van Gluten bevatten maar er zitten geen bronnen van gluten in Thrive. Dit geldt ook voor Soja en Lupine.

Thrive kun je gewoon lekker door je Shake heen shaken of oplossen in je favoriete drank. Voor de beste resultaten gebruik Vivo Thrive dagelijks en merk het verschil! 

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Over ons

HealthIndustries.nl is de webwinkel van HealthIndustries Arnhem. Al jaren helpen we onze klanten met advies en goede producten. De producten die we hier online aanbieden zijn producten waar we achterstaan en vaak al jaren mee werken. Bij ons kun je vertrouwd bestellen. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW