0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Vivo Life Vegan B12

Pure B12 in vloeibare vorm

€ 20,95
€ 16,45
Prijs per stuk

 

Op verlanglijst
 

VIVO LIFE B12
VEGAN B12 LIQUID BLEND
500mcg per serving 
-Vivo LifeMix van Vegan Vitamine B12 voor maximaal resultaat
-Vivo LifeB12 is een Vloeibare vorm voor optimale absorptie
-Vivo Lifebevat de meest actieve vormen van vitamine B12 Methylcobalamine,   Hydroxocobalamine en Adenosylcobalamine.
-Vivo LifeVegan B12 is een heerlijk flavor op basis van een natuurlijke sinaasappelsmaak
 
BESTEL VIVO LIFE B12 VEGAN B12 LIQUID BLENDOnline of kom naar onze mooie Healthshop in Arnhem voor meer informatie over Vivo Life producten.

WaaromVegan B12 van Vivo Life?
Vitamine B12 is weinig tot niet beschikbaar in plantaardig voedsel en daarom is B12 een essentieel supplement voor iedereen die een veganistisch of vegetarisch Lifestyle heeft.

Extra Suppletie van Vivo Life voor Vegans is zeker aan te raden. 
Vivo Lifestelt dat Voedingsdeskundigen een B12 inname van tussen de 250 tot 500mcg per dag als optimaal zien. Het fijne is van Vivo Vegan B12 Blend is dat je zelf de dosering kan bepalen die je wil combineren met jou Healthy Lifestyle. Wanneer je fanatiek aan het sporten bent kan B12 een extra toevoeging zijn omdat het belangrijk is voor je eigen energie stofwisseling. 

 

 

Vivo Life staat voor een SUPERIEURE B12 ABSORPTIE!


Vivo Life Vitamine B12 Blend bevat de drie meest actieve vormen van vitamine B12: Methylcobalamine, Hydroxocobalamine en Adenosylcobalamine. Dit zorgt voor een optimale opname en ondersteunt een reeks fysieke en psychologische functies in het lichaam.
Vivo Life Vitamine B12-mengsel is in vloeibare vorm, dus het omzeilt het spijsverteringsstelsel en wordt snel opgenomen in de bloedbaan.

 

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Over ons

HealthIndustries.nl is de webwinkel van HealthIndustries Arnhem. Al jaren helpen we onze klanten met advies en goede producten. De producten die we hier online aanbieden zijn producten waar we achterstaan en vaak al jaren mee werken. Bij ons kun je vertrouwd bestellen. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW