0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Sportsupplementen | Berry De Mey Nutrition | Berry De Mey Protein |

Whey isolaat 2kg Berry De Mey Naturel

Whey isolaat 2kg Berry De Mey Naturel
Whey isolaat 2kg Berry De Mey Naturel
0 Reviews | Review toevoegen
Pure Whey protein isolate van Berry De Mey Nutrition!
€ 64,50
€ 62,50
Prijs per stuk
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Maar liefst een 90% plus percentage pure Whey Protein Isolate van Berry De Mey. Whey Isolate van Berry heeft een zeer breed en hoog aminospectrum met het hoogste eiwitpercentage wat mogelijk is op isolatie bewerking van de proteine. 

De Whey isolate van Berry De Mey Nutrition is 100% zuiver en daarom is de Whey Isolate van Berry zeer geschikt voor sporters.

Whey isolaat Eiwitten kunnen toegepast worden bij sporters die gevoelig zijn voor teveel lactose maar die wel graag whey willen gebruiken.

De Whey isolaat van Berry de mey is heel fijn in gebruik want de whey shake smaakt mixt zeer goed, en neemt razend snel op na het sporten. De Whey isolaat is ook verkrijgbaar 100% naturel dus zonder smaak en zoetstoffen. Dit betekend wel dat het naar Whey smaakt...

Koop Berry de Mey Nutrition Whey isolate protein bij ons in de winkel of online bij Healthindustries.
 

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Over ons

HealthIndustries.nl is de webwinkel van HealthIndustries Arnhem. Al jaren helpen we onze klanten met advies en goede producten. De producten die we hier online aanbieden zijn producten waar we achterstaan en vaak al jaren mee werken. Bij ons kun je vertrouwd bestellen. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW