0
0
Winkelwagen
€ 0,00
SynTech™ | Alle SynTech™ Producten |

SynPro Pure Mass SynTech Aardbei

SynPro Pure Mass SynTech Aardbei

Top product om snel aan te komen.

€ 65,90
€ 64,90
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 
SynTech™ zette SynPro Pure Mass op de markt met als doel een lichtverteerbare gainer uit te brengen, die gemakkelijk mengt in weinig water en die efficiënt massa opbouwt.

Bij Healthindustries is de Synpro pure mass shake het meest geadviseerd aan diegene die de kilo’s er niet zo makkelijk bij aan krijgt! In Arnhem hebben we al veel ervaring met SynPro Pure Mass.

SynPro Pure Mass geeft de juiste calorieën uit eiwitten en koolhydraten en smaakt super! SynPro Pure Mass van Syntech is verkrijgbaar in Arnhem bij HealthIndustries of online op deze site www.healthindustries.nl

Synpro pure mass geeft extra calorieën voor de opbouw van meer (spier)massa, en gaat niet bij "hardgainers" op de buik zitten als vet maar in de spieren.

De meeste fabrikanten of supplementen sites brengen gainers op de markt die calorierijk zijn, maar die voelen als bakstenen op de maag waardoor mensen misselijk worden en de shake niet weg te krijgen is.
Die gainers bevatten dan wel een flinke dosis calorieën, maar ondermijnen de eetlust voor de volgende maaltijd(en). Het gevolg daarvan is dat de netto consumptie van extra calorieën uit normale voeding naar beneden gaat en dat moet je niet willen!

Met SynPro Pure Mass brengt SynTech™ een lekkere lichtverteerbare shake uit die gemakkelijk oplost in een kleine hoeveelheid water. In tegenstelling tot vele andere gainers kan je van SynPro Pure Mass gemakkelijk 2 tot 3 shakes drinken zonder dat de eetlust wordt geremd.

Door de toevoeging van FOS (fructo-oligosacchariden, dit zijn oplosbare vezels) wordt de spijsvertering geoptimaliseerd.
SynTech™ gebruikt in de SynPro Pure Mass een exclusieve time-release matrix en er zijn BCAA’s aan toegevoegd. Die matrix bevat een scala van aminozuren en proteïnen, elk met een verschillende opnamesnelheid. Deze gaan van uiterst snel (BCAA’s, weiproteïnen hydrolisaat en weiproteïnen isolaat) tot snel (weiproteïnen concentraat), intermediair (ei proteïnen) en traag opgenomen (micellair caseïne).

Door het toevoegen van extra BCAA’s bevat iedere serving SynPro Pure Mass maar liefst 7g BCAA’s!

SynTech™ voegde ook een ZMA complex toe aan de formule. Hard trainen kan tot een snelle daling van de zink- en magnesiumspiegels van sporters leiden. Tekorten aan zink en magnesium kunnen zorgen voor dalingen in de testosteronproductie, krampen, uitputting en lethargie. Onderzoeken bevestigen dat suppletie met ZMA kan leiden tot een verhoogde testosteronproductie.

(1) (2) (3) (4) Bronnen: 1) Brilla, Conte: Novel ZMA formulation increases anabolic hormones and strength in athletes. Sport Med Train and Rehab., November 14th 1998 2) Brilla, Conte: Effects of zinc-magnesium supplementation on muscle attributes of football players. Med and Sci in Sports and Excercise, vol.31, N5, May 1999 3) Biol Trace Elem Res. March 30 2010 4) Neuro Endocrinol Lett. 2007 Oct; 28(5): 681-5

Voor meer informatie over Synpro pure mass van Syntech kun je langs komen in onze winkel in Arnhem in de Weverstraat. We adviseren in Arnhem over vitamines en proteïnes en vooral een gezonde lifestyle! We adviseren onze klanten op het gebied van sportvoeding en vitamine al vanaf 2003 in Arnhem.

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Over ons

HealthIndustries.nl is de webwinkel van HealthIndustries Arnhem. Al jaren helpen we onze klanten met advies en goede producten. De producten die we hier online aanbieden zijn producten waar we achterstaan en vaak al jaren mee werken. Bij ons kun je vertrouwd bestellen. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW